JUKI DX-2000QVP.

 

.

 

JUKI DX-2000QVP är den perfekta symaskinen för dig som älskar att quilta! Symaskinen erbjuder allt du behöver. Det finns inget annat märke på marknaden som kan erbjuda samma perfekta stygnkvalité som Juki! 

 

Arbetsyta

Symaskinen är utrustad med en stor arbetsyta för att enkelt kunna hantera störra sömnads och quiltingprojekt. Arbetsytan är 20,3 cm x 11,2 cm.

 

Automatisk pressarfotslyft

När du använder pressarfotsfunktionen kommer trådarna automatiskt att klippas av. När du slutar att sy kommer nålen att stanna i sitt nedersta läge och pressarfoten höjs automatiskt och frigör tyget. Pressarfoten kan lyftas stegvis.

 

Automatisk trådklipp

Du kan enkelt klippa av trådarna med trådklippsknappen eller med fotpedalen!

 

BOX FEED-matning (industriell matning)

Matningen som är utrustad med BOX FEED-matning arbetar precis som en industrisymaskin, dvs matningen rör sig som en box. Det eliminerar material för ojämnheter och dålig stygnbildning. Matningen gör så att symaskinen syr lika fint på tunna till kraftiga tyger med perfektion. På andra symaskiner arbetar matningen i en oval rörelse, som då har mindre kontakt med tyget. 

 

Floatfunktion (förhöjd pressarfot)

Symaskinen är utrustad med en "float" funktion som förhindrar ojämna sömmar. Tryck på "float"-knappen för att höja upp pressarfoten. Höjningen av pressarfoten kan ställas in i steg på 0,1 mm.

 

Långsam sömnadshastighet

Genom att trycka på nål upp/ner-knappen går det att sy långsamt.

 

Pivotfunktion

Sy hörn eller sväng tyget med lätthet. När du slutar sy, stannar nålen i sitt nedersta läge och pressarfoten lyfter automatiskt för tygrörelser.

 

Start/back stygn

Justerbar hastighet för start och back stygn. Det finns tre steg;långsam, normal och snabb.

 

Stygnplåt för raksöm

Du kan enkelt dra den främre spaken för att byta till ett enda 

För mer information eller köp - kontakta oss så hjälper vi dig! 💙Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
98061


Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt