Köp- och leveransvillkor

 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

 

 

 

PayPal
 

Ett smidigt sätt att betala på via kredit- eller kontokort. För att kunna använda detta betalsätt som är både säkert och enkelt så krävs det att du har ett konto hos PayPal.

Vi tar inte ut någon avgift vid betalning med PayPal

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning är 49 kronor oavsett hur stor ordern är.

Leveranstid
Normal leveranstid är 11 dagar
vardagar.
Leveranssätt
Beställda varor skickas som postpaket/brev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller skador orsakade av fraktföretaget.
 
Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år).
Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har Du rätt att ångra Ditt köp och returnera beställda felfria varor. Vi ber Dig då meddela oss snarast möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vid utnyttjande av Ångerrätt/Öppet köp betalar kunden för frakten.
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se information på www.Konsumentverket.se
 
Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker Du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till Ditt postkontor  och göra en skadeanmälan. Upptäcker Du inte skadan förrän du öppnat paketet och den kan anses bero på Postens eller transportföretagets hantering, ska Du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om en eventuell tvist inte kan lösas tar du kontakt med oss.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Vi lämnar följaktligen inte ut kunduppgifter till annan part.
 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt