JUKI SYMASKINER

 

 

FRI SERVICE EFTER 12 MÅNADER.

DU BETALAR ENDAST FRAKT 1-VÄG. TILL OSS.


PRISGARANTI

Kan du köpa/hitta Juki symaskiner billigare inom Sverige inom en två veckors period efter du köpt och betalat en ny symaskin av HB E-Slöjd. Får du mellanskillnaden  som ett presentkort som gäller för HB E-Slöjd. Både på webbutiken som på lagerbutiken. Det gäller de butiker som står som Återförsäljare på Juki.se hemsida. Prisgarantin gäller bara mot nya maskiner ej demoexemplar.

JUKI hemsymaskiner består av x antal serier som är specialiserade inom olika områden. När du köper en hemsymaskin kommer du att uppleva en sömnad på en helt ny nivå. Vi anser att alla ska ha möjligheten att få ha en JUKI som sin bästa vän, därav finns det ett stort kvalitétsäkert utbud av symaskiner som kommer att passa dina behov. Att hitta rätt symaskin som passar dina krav och behov är inte svårt så länge du får den expertis du behöver. Vi har arbetat inom teko industrin över 40 år och hos oss är vår kunskap er trygghet.

 

 

GARANTI

5 års garanti*. Vi lämnar 2 (två) års garanti på samtliga hushållsmaskiner samt 3 (tre) års garanti på symaskinens delar.

Garantin täcker enbart symaskiner köpta hos en auktoriserad återförsäljare i Sverige, samt kunna uppvisa kvitto/garantibevis på inköpsdatum. Förbrukningsartiklar som nålar, remmar, glödlampor, stygnplåt m.m. täcks inte av garantin. Yttre påverkan, slitage eller felanvändning täcks inte av garantin. Garantin gäller endast vid hushållsanvändning.


Historia

JUKI är ett japanskt företag som grundades år 1938, och är välkända för sin otroliga kvalité. JUKI är ett världsledande märke av förstklassiga industrisymaskiner och hushållssymaskiner. Symaskinerna finns i över 170 länder och har funnits i över 75 år på marknaden. 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt